Zajednica

Koji je cilj?

Povećanje svesti o hrabrim ženama koje nas okružuju

Verujem da je život bez nasilja osnovno ljudsko pravo i u skladu s tim želim da podstaknem žene da zajedno podstičemo individualni i institucionalni odgovor na nasilje nad ženama.

Hrabre žene žive svoj život. One tačno i jasno znaju koje su njihove potrebe, želje, ciljevi i ne prezaju da ih osvare ni po koju cenu. To ne znači da one gaze preko leševa. To znači da one imaju entuzijazam, volju i srtpljenje. Jer strpljenje je ključ kojim se penje na vrh. I naravno hrabrost. Ako ne smeš da doneseš sama odluku, bojiš se šta će svet reći, današnje društvo će te progutati. U jednom zalogaju. Hrabre žene su svesne svog izglda, mana i vrlina. One ne prekrijavju svoje nedostatke. Baš ih briga šta drugi misle, pričaju. Hrabro koračaju napred, korak po korak, ostavljajući druge u senci i da im se dive. Pa i da im zavide i mrze ih. Jer ko je ravnodušan na nečiji uspeh? Baš niko!

Hrabre žene se ne plaše da izraze svoja osećanja, bila ona pozitivna ili negativna. I ako povrede nekog, pa šta? Život nije bajka, mama nas je mazila i čuvala od zla kada smo bili deca. Sada si odrasla persona, shvatila si da je život nepravedan i da nema pošteđenih. Ovakve žene neće se ustručavati ni da pokažu svoju ljutnju, tugu i sreću. Za njih su osećanja normalna stvar, nema skrivanja iza zavese i guranje stvari pod tepih. Uhvati se u koštac sa životom, nepravdama, nedaćama i guraj napred. To je njihov moto- ono što ih izdvaja iz mase.

Postani deo zajednice

[mailpoet_form id="2"]

Povežimo se i na društvenim mrežama

Tvoja reč je jednako važna!

Pozivam te da podeliš samnom svoje mišljenje, situaciju na neku od tema i pošalješ na mail info@hrabrazena.com i ili pišeš u DM na društvenim mrežama a time doprineseš zajednici da zajedno prebrodimo sve i uvek ohrabrimo jedna drugu. Sve je lakše kada nas je više tako i tvoja reč može pomoći drugima. Unapred hvala.

Scroll to Top